stoineff

Циганина и Пилето са арестувани за наркоразпространение и търговия с наркотици

Циганина и пилето - дилъри на наркотици


При спецакция на служители от сектор „Наркотици” при столичната дирекция, бяха извършени седем ареста. Това съобщиха от пресцентъра на МВР.


Циганина е прякора на единия зъдържан - А.М. на 36 години, Коце К.Д. на 24, с предишна регистрация за кражба, Иво Черния 25 годишен, също регистриран за кражба и осъждан за грабеж и наркотици,Боби Дългия,С.М. на 45 години - Пилето С.М. на 21 години, Б.Б. на 31 години - също с регистрация за наркотици, и Б.К. на 22 години - са арестувани с полицейска мярка за 24 часа.

В хода на работата е установено, че лидер на групата е Циганина, Пилето складирал наркотиците и зареждал дилърите, а останалите пласирали дрога.

В момент на покупко-продажба са задържани трима от дилърите, а по-късно - лидерът и останалите участници в схемата за разпространение на наркотични вещества. След извършените процесуално-следствени действия са иззети 66 топчета и пликчета с прахообразно вещество и тревиста маса, както и мобилни телефони, електронни везни, пистолет с боеприпаси, записки за отчитане на продадената дрога и пари.

Образувано е досъдебно производства за престъпление по чл.345а от НК. След доклад на материалите в Софийската градска прокуратура на петима са наложени мерки за неотклонение „парична гаранция”. Работата по случая продължава.
-->

related

криминални 1747388175915814132

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item