stoineff

Иван Ангелов педофилът от Свищов е обявен за невменяем

Педофилът от Свищов Иван Ангелов

42-годишният педофил Иван Ангелов от Свищов, който в продължение на цяла нощ е блудствал с 8-годишно момче, се е оправдал, че е посегнал на хлапето заради болестта си.


Срещу него е имало дело за същото престъпление още през 90-те години, но е било прекратено, тъй като е бил обявен за невменяем. Оттогава е и безработен.

Полицаят Генади Тодоров твърди, че второкласникът се припознал в педофила и си помислил, че е приятел на баща му. Мъжът спрял детето и го заговорил. Момчето се оплакало, че няма батерия на телефона. Ангелов му предложил да го заредят в дома му и детето се съгласило.

Съседи на педофила разказват, че не са чули никакви писъци от къщата през нощта. Те споделят, че мъжът краде плодове от градините им, но не създава други проблеми.

“Разбрах, че е къпал детето в банята на двора. Затова полицаите са взели шампоана, за да установят дали има следи от тях”, споделя съседка пред bTV.

Данни за физическо насилие над второкласника няма, но е сигурно, че педофилът е блудствал с него. Той е направил пълни самопризнания./БЛИЦ
-->

related

криминални 8080889604030409206

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item