stoineff

Димитрийка и Николай загинаха при тежка катастрофа край Пловдив

Катастрофа пловдивско

При тежка катастрофа загинаха непълнолетно момиче на 16 г. и приятелят и на 42 години. Катастрофата е станала на между пловдивските села Маноле и Рогош малко след полунощ.


42-годишният Николай и 16-годишната му приятелка Димитрийка, излетели от пътя с мерцедеса, след остър завой. Мъжът загинал на място при удара в крайпътен орех. Момичето починало в линейката.

Разследващите предполагат, че причината за катастрофата е високата скорост, с която се е движел автомобилът. Водачът изгубил контрол и излетял от пътя. Според първоначалния оглед мъжът дори не е се е опитал да натисне спирачки.

Убийственият инцидент се случва на нова ремонтирана отсечка между Пловдив и село Шишманци. Движението по маршрута е интензивно, защото пътят се използва от жителите на общините Пловдив, Марица и Раковски и води до депото за отпадъци.

Загиналият на място шофьор е живял в Пловдив, но в Маноле има наследствена къща, която посещавал през почивните дни. Там живеела и непълнолетната му приятелка. Според хора от селото във фаталната нощ двамата се връщали от дискотека.

Прочетете още: Информация за пострадали при ПТП


-->

related

катастрофа 2561681266514642226

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item