stoineff

Мария Пенева от Сопот открита удавена във вана в Хотел Хисаря

Мария Пенева - Сопот Самоубийство

Мария Пенева, която беше открита удавена в хотел "Хисаря", се е разделила с мъжа, с който живее. Това се е случило преди около 2-3 месеца.

 Оттогава била доста лабилна психически и посягала към чашката, коментираха съгражданите й от Сопот.

Христо Лалов и Мария живеели от 4-5 години заедно. Двамата обитавали луксозна къща в местостта Калето над Сопот.

Момичето беше хлътнало по Христо, защото и той красавец, а и с пари разполагаше, защото беше ходил по гурбет в Австрия, обясни съсед. Преди да се залюби с Лалов Мария П. била омъжена за племенник на известен футболист. Съпругът й обаче я хванал в изневяра и я зарязал. Оттогава младата жена имала няколко мимолетни връзки, но най-дълго се задържала с ресторантьора Лалов, двамата показвали, че много се обичат.

 Мъртвата жена е била намерена сутринта около 7.00 часа във вторник. По тялото нямало видими следи от насилие. Работи се по няколко версии за смъртта на Мария, най-вероятната от които е нещастен случай. Възможно е тя да е заспала във ваната и да се е удавила.

Проверява се и вероятността за склоняване към самоубийство, което в такива случаи е стандартна процедура. Очаква се експертизата на Съдебна медицина да посочи кога точно е настъпила смъртта и от какво е била причинена.

Още във вторник около обяд в Сопот стана ясно, че жената е 43-годишната Мария Пенева от същия град. До преди три-четири месеца тя живяла на семейни начала с Христо Иванов /53/ от Анево. Двамата заедно въртели ресторанчето на Христо в селото. Били се установили да живеят във вилата на мъжа в полите на Стара планина близо до Аневското кале. След като се разделили обаче Христо затворил ресторанта и се прибрал на вилата, в селото рядко го виждали. Той се върнал към постоянния си бизнес - внос на коли и домакинска техника втора употреба от Европа.

Какво е правила Мария в хотела в Хисаря все още не ясно. Вървят различни слухове, един от които е, че е била с любовник от Карлово. Дали тя е имала действително "съквартирант" в стаята обаче засега се пази в тайна.

Преди година Мария избягнала смъртта на косъм, защото катастрофирала жестоко с колата на любимия. Автомобилът бил смачкан до неузнаваемост, но водачката оцеляла. Установено било, че е шофирала след употреба на алкохол.
-->

related

криминални 3232641264016261149

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item