stoineff

Паргов рекитира Радомир


В Радомир местния феодал Красимир Паргов тормози общината и жителите и. Според Пламен Алексиев - кмета на Радомир проблемът е прекратения неизгоден договор за Община Радомир за събиране и извозване на боклука.


Паргов иска 2 000 000 лв. годишно за почистването на града, а реално почистването и извозването струват около 600 000 годишно. Сега "мутри" на Паргов обикалят града и не позволяват да се извозва боклука.

Пламен Алексов казва, че няма да позволи община Радомир да бъде рекетирана каквото и да му струва това. В момента Радомир се замърсява умишлено от хора на Паргов. Контейнерите в града са препълнени и никой не смее да ги извози.

-->

related

България 7140961220309936026

Публикуване на коментар

Открийте ни:

Споделете!

Четени

Нови

Коментари

Recent Comments Widget

Мебели, врати и матраци

Мебели, врати и матраци
Врати, мебели, матраци най-ниски цени


Изтеглете напълно безплатно, нашето мобилно приложение за Android и получавайте новини където и да се намирате. "Интервю" ви предлага тази апликация за да имате бърз достъп до нашия сайт в телефона ви.

За Нас

Интервю е онлайн медия, която следи всички новини от България и целия свят. Ние предоставяме гледната точка на всеки, който желае да ни я предостави. Изпратете вашата позиция, снимка, оплакване и ние ще го представим на целия свят.

Интервю в Google+

Последователи

item