stoineff

Росен Чолов, съпруга на Ирена Милянкова, се оказа прототипа на Джаро

Росен Чолов се превъплати в Джаро

Ирена Милянкова се оказа, че е женена и в реалния живот за престъпник от ранга на Джаро от сериала "Под прикритие".

Съпругът и Росен Чолов беше арестуван преди дни в акция на ГДБОП.

Модна агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси" (новото име на Визаж М) се оказа параван на лъскав каталог за поръчки на момичета. Преди няколко дни Росен Чолов е арестуван като организатор на престъпна група за набиране и склоняване към проституция и трафик на жени за сексуална експлоатация.

20 манекенки, част от които непълнолетни, проституирали за близкия до Маргините и съпруг на звездата от сериала "Под прикритие" Ирена Милянкова - Росен Чолов.
Красавиците първоначално били уговаряни да дефилират за модната агенция "Еф Ейч Уан Ейджънси", а след това склонявани от хората на Чолов да продават телата си на заможни и дискретни мъже и жени.


Като съучастници на Чолов са задържани шофьора му Пламен Кирилов на 25 г. от Кюстендил и 23-годишната Ралица Любенова от Русе.



Според разследващите съпругът на Милянкова, изиграла ролята на компаньонка на боса на мафията Джаро в известния сериал, организирал сеансите на елитните проститутки. Момичетата били доставяни на богати клиенти в предварително уговорени хотели и частни домове в столицата.

-->

related

Регионални 1344007575588754713

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item