stoineff

Броят на жертвите на тайфуна достигна 1000

Тайфуна във Филипините взе 1000 жертви

Броят на жертвите, които взе разрушителният тайфун в южната част на Филипините, превиши 1000 души, предаде Асошиейтед прес. Продължават операциите по издирването на 844-ма още. Бенито Рамос, който оглавява правителствената агенция за борба с природното бедствие, обяви днес, че според събраните досега данни тайфунът "Бофа" е отнел живота на 1020 души.
Мащабните операции по издирването на 844 души, сред които стотици рибари и селяни, изчезнали при силните наводнения, ще продължат и през коледните и новогодишните празници.

Рамос допълни, че армейските части, полицията и правителствените служители са отменили честванията на Коледа, за да окажат помощ на оцелелите да се справят с нанесените поражения и да издирват техните близки особено в най-силно пострадалите провинции Източно Давао и Компостела Вали, където вече са пристигнали международни спасителни групи.
-->

related

Свят 32261951607259144

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item