stoineff

ГДБОП предотврати отвличане на 26 годишен мъж

Предотвратен е опит за отвличане на сена на Бизнесмен


Полуаматьорско е поведението на групата организирала опита за отвличането. - Това каза Цветан Цветанов в ефира на БТВ.

Тази нощ е предотвратен опит за отвличане на 26 годишния син на бизнесмен от София. Групата е била поне от трима души, които са задържани и се очаква да им бъде повдигнато обвинение. ГДБОП са извършили ареста на бензиностанция. Задържаните са направили самопризнания, групата е мислила да иска откуп в размер на 100 000 лв.

Операцията започна и се проведе тази нощ. В днешния ден ще се направят разговори и с бизнесмена и с момчето, което предстоеше да бъде отвлечено. Задържани за 3 лица. Групата е наблюдавана през последния месец.

Министър Цветанов допълни, че групата се е била подготвила - бил е купен матрак, открихме 2 пистолета, маски, полицейска лампа, белезници. "Искали са в рамките на 24 часа да изкарат около 100 хил. лв. Подготовка за първо отвличане, за да изкарат бързи и лесни пари. Доста аматьорския подход, който направи тази група. Мисля, че при самото начало са неутрализирани", коментира Цветанов.

Благодаря на колегите за бързата реакция. Искам да благодаря и на Софийска градска прокуратура за работата, допълни министърът.

Последни +Новини от  +Interview
-->

related

криминални 1060879248564185453

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item