stoineff

Въоръжен уби 27 в училище сред които 18 деца VIDEO LIVE

Въоръжен уби 18 деца в начално училище
Въоръжен уби 27 в училище www.telegraph.co.uk/

Поне 27 са убити сред, които 18 деца. В САЩ Кънектикът 20-годишен мъж е открил безразборна стрелба в начално училище Sandy Hook в Нютаун, Кънектикът.

 Стрелецът - 24 годишен също бил убит. Той бил въоръжен с четири оръжия и бронежилетка, според телевизия Дабъл Ю Ей Би Си. Убити са и психологът и директора на училището.

По непотвърдени данни има и   втори стрелец, твърдят очевидци чули десетина изстрели.
Открили са де от оръжията на убийствата -  два пистолета, съобщи телевизия Ен Би Си Нюз.

"Санди Хук" е начално училище и  учат деца между 5 и 10 години, като в същата сграда се помещава и  детска градина, в която според родители в момента на стрелбата там са се намирали общо около 900 деца, предаде АФП.

"Беше ужасяващо," заяви майката на момиче от училището, цитирана от Ройтерс. "Всички бяха в истерия - родители, ученици. Деца излизаха от училището целите в кръв", добави тя.


Тя препредаде разказа на друга майка-нейна приятелка, която се намирала в училището по време на стрелбата. Тя видяла как "маскиран мъж" влиза в стаята на директора и чула изстрели.

Телевизионни кадри показаха полиция и линейки на мястото на кошмарната драма, родители, тичащи към училищната сграда и разплакани ученици.

Всички училища и детски градини в Нютаун са затворени след инцидента.

Президентът Барак Обама е в течение на инцидента и е уведомяван редовно за развитието на ситуацията, съобщи Белият дом.

Говорителят Джей Карни нарече случилото се "трагедия" и заяви, че сега не е време да се обсъждат политическите импликации. Обама остава ангажиран да се опита да поднови забраната върху нападателните оръжия, изтъкна Карни. Президентът предал съболезнованията си на семействата на жертвите и разговарял по телефона с директора на ФБР и губернатора на Кънектикът.
ОЩЕ:

Ryan Lanza е убиецът от Newtown, Connecticut



-->

related

криминални 8266878419446521690

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item