stoineff

При спасителна акция изведоха 45 деца от хотел тази нощ

Обстановката в България

През изминалото денонощие спасителните екипи са реагирали на 228 сигнала за произшествия, от които 154 са спасителни дейности, а са подадени 68 сигнали за пожар. Това съобщи за Агенция „Фокус” главен инспектор Тошко Бързилов, началник на Националния оперативен център „Пожарна безопасност и защита на населението”.

Той отбеляза, че сред спасителните акции през нощта е било извеждането на 45 деца от екохотел в Правец, издирването на двама ученици в село Синчец, както и издирването на закъсало дете в Хасковска област.

По думите на Бързилов – в момента няма сигнали за бедстващи хора, като на всички подадени вече сигнали са изпратени екипи за пътна помощ. Към настоящия момент се провеждат спасителни операции в Шуменска област, на разклона за село Лозница на пътя Разград – Шумен, където има закъсали младежи. На мястото са изпратени самоекипи от Разград и Шумен за оказване на помощ, посочи Тодор Бързилов. Той обясни, че в най-критичните райони верижни машини транспортират болни, които се нуждаят от хемодиализа, както и закъсали болни в Шуменска, Разградска, Велико Търновска област.
Последни +Новини
-->

related

Регионални 6156605411652384578

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item