stoineff

Катастрофа в Русе до магазин Джъмбо

Катастрофа в Русе до магазин Джъмбо

На пътя Русе - Варна при тежка катастрофа са пострадали четири души. ПТП - то е станало пред паркинга на магазин "Джъмбо" в крайдунавския град, непосредствено до разклона за Образцов чифлик и Червена вода.


Лек автомобил „Рено Клио“ излизал от намиращия се там м-н „Джъмбо“ и предприема маневра за извършване на ляв завой, без да се огледа и прецени ситуацията. По тази причина при навлизането на пътно платно отнел предимството на движещия се в посока Варна „Форд Ескорт“, който също се движел с по-висока от разрешената скорост, съобщава "Русе нюз"

Ударът между двата автомобила бил толкова силен, че „Форд“-ът отлетял чак в нивата зад отсрещното платно, а предниците и на двата автомобила са намачкани до неузнаваемост.

При инцидента са пострадали четрима души, като най-сериозно е пострадал водачът на „Рено“-то, който по информация от Спешна помощ е със счупени крайници, другите са с по-леки наранявания. Според медиците, опасност за живота им няма.
-->

related

катастрофа 1176589239116594696

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item