stoineff

Как да продадем нещо в интернет?

В нашето съвремие интернет все повече се наложи не само, като начин да се информираме, но и да продадем или купим дадена стока. 

За да извършим продажба трябва да имаме отлична онлайн маркетинг стратегия, като умело да използваме възможностите на: подкастинг, форуми, Widgets (джаджи), RSS, реклами с банери, Pop-up реклами, да оптимизирваме чрез търсачки, да пращаме мейли на абонати и други.

Но, независимо, че почти всеки упътил се към онлайн търговия да е чувал за тези методи, малко са тези, който ползват трите правила, лежащи в основата за успешен бизнес чрез интернет. Примери много можем да дадем за масова употреба на софтуер, без реално разбиране на същноста за какво се използва. В крайна сметка често се получава гаф, при които клиентите остават разочаровани, понякога от прекалено много реклами в сайта или от прекалена агресивност при предлагане на стоката.

Сега изредим най-важните фактори за успешна продажба. На първо място е подредеността и изчистеният вид на рекламите, запоменте каквото и да продавате това е от особена важност. Колкото е по-подреден сайта, толкова повече ще продажби ще имате. Спазвайте тези две простички неща и редовно проверявайте някъде да не сте пропуснали нещо. Ако търсите да купите или продадете нещо в интернет, можете да използвате сайта Kupuva-Prodava.com и да публикувате вашата обява безплатно.

-->

related

Онлайн бизнес 2959618642824808832

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item