stoineff

Шофьорката сгазила възрастна жена в Благоевград опитала да избяга от местопроизшествието

Жена почина в Благоевград след удар на пешеходна пътека

Убитата на пешеходна пътека в Благоевград жена,за която "Интервю" писа по - рано днес е е била прегазена зверски и с предните и задните гуми.

 Шофьорката, която е виновна за инцидента не само не е намалила, но и се е опетала да избяга от мястото на катастрофата. Тя не само не е спряла на пешеходната пътека, а дори не е и намалила скоростта си - така е смазала и възрастното жена, която пресичала в момента.



Прегазена два пъти, тя починала на място. Полицаи я довели на мястото на събитието. Свидетел цитиран от "БЛИЦ" разказва за катастрофата.

„Излязох от таксито и чух спирачки, след което се обърнах и жената отскочи два пъти от колата. След като я бутнаха, заизлизаха хора от колите. Чух два удара, след което се обърнах. Колата спря за части от секундата и си продължи. Мина си през нея. Не знам защо, просто мина през нея. Шофьорът се опита да избяга, обаче спря преди кръговото”.

Информация за пострадали при ПТП


-->

related

катастрофа 3031676394349357986

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item