stoineff

Лихвар е арестуван в Кюстендил за източване на кредитни карти

Лихвар точи кредитни карти в Кюстендил


Кюстендил. 35-годишният Д.А. от кв. «Изток» е задържан вчера в централната градска част, докато теглел пари от банкомат с чужда дебитна карта. Д.А. е известен на полицията като осъществяващ лихварска дейност. През април при полицейска операция в дома му бяха открити и иззети 7 чужди дебитни карти и списък с имена на негови съкварталци, които му дължат различни суми пари като лихва за отпуснати от него заеми. Вчера той е изтеглил 60 лв. от банковата карта на своя съкварталка. Картата получил чрез принуда, а парите редовно събирал като лихва за отпуснат преди много години заем от 200 лв. При последвалата проверка в дома му в квартал «Изток» служителите на РУП Кюстендил установили, че Д.А. има магазин за хранителни стоки, без разрешителни документи за упражняване на дейността и спазени санитарни изисквания. Работата по случая продължават РУП Кюстендил и прокуратурата.

Тази нощ кюстендилски полицаи са задържали 38-годишния К.С., минути след като е проникнал в чужда вила в с. Слокощица. Полицейските екипи се насочили към подадения адрес след постъпил сигнал за странни шумове от необитаемата постройка. К.С. проникнал във вилата, след като взломил входната врата. Той е известен на полицията като извършител на кражби. Ще остане в полицейския арест 24 часа. Образувано е дознание по случая в РУП Кюстендил.
Последни +Новини
-->

related

Регионални 2043457582743735882

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item