stoineff

Красимир Кинчев Петров е открит мъртъв наръфан от диви животни

Красимир Кинчев Петров

Изчезналият на 6 ноември, Красимир Кинчев Петров е открит с прострелна рана в главата, в гориста местност, край Варна.

 Тялото е открито от овчар и е било силно обезобразено и нагризано от диви зверове. От МВР потвърдиха, че тялото е на търговеца на плодове и зеленчуци. Основна версия на разследващите е самоубийство.Улики за престъпление засега не са открити.

Тепърва ще става ясно кога е настъпила смъртта. Изясняват се и останалите обстоятелства около инцидента. По непотвърдена информация трупът е бил във фаза на силно разложение.

Той от години е носел със себе си редовно законно притежаван пистолет. Движил се е с големи суми пари от порядъка на 15-20 хил. лв.

Красимир Кинчев е бил видян за последно на 6 ноември около 14 ч. в квартал "Левски", където живее. Когато не се прибрал вечерта у дома, семейството му е подало сигнал до полицията.

Вероятен мотив за самоубийството може да е натрупване на големи дългове, коментират близки до бизнесмена. Въпреки че имал големи обороти, той е теглил кредити от по 150 хил. лв
-->

related

Регионални 4119826321306150347

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item