stoineff

Коалиция „Не на Европейския съюз“ искат смъртното наказание да бъде наложено за – престъпления против Републиката

Смъртно наказание

Коалиция „Не на Европейския съюз“ внася проект за промяна на Наказателния кодекс и въвеждане на смъртно наказание. Това каза пред журналисти независимият народен представител Кирил Гумнеров.




С този проект искаме връщането на смъртното наказание, нещо за което хората в България настояват много отдавна, а политиците упорито отказват да сторят, каза Гумнеров.

По негови думи, смъртното наказание е единственият възможен отговор на нарастващата тежка престъпност в страната.


„Не може на жестоките убийства, на гаврите с деца или с възрастни и безпомощни хора, на изродите, които тормозят и убиват българите, държавата да отговаря с неефективни и меки наказания“, каза той.

Според Гумнеров, битката за въвеждането на смъртното наказание ще бъде дълг и тежка, защото срещу тях ще се мобилизира цялото политическо лоби на престъпниците в България.

„Крайно време е държавата да даде твърд и симетричен отговор. Ние сме убедени, че е крайно време тези политици, които са отговорни пред хората, а не пред престъпниците, да поведат битката срещу изродите, които се гаврят с български граждани“, каза още Гумнеров.

Проектът е изготвен с помощта на Павел Чернев. Независимите депутати от Коалиция „Не на Европейския съюз“ искат смъртното наказание да бъде наложено за – престъпления против Републиката, предателство по време на война, умишлено намаляване на боеспособността на българската армия, за убийство на бременни жени, дете под 14 години, убийство извършено от педофилски подбуди, серийни убийства, смърт за производство, притежание или трафик на наркотични вещества в големи размери.

Гумнеров каза още, че в петък или началото на другата седмица, ще бъде внесено и предложение за химическа кастрация на педофили.
-->

related

Политика 7719135122640577148

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item