stoineff

Удавено 19 годишно момиче в езерото Загорка

В езерото загорка се удави 19 годишна студентка
Снимка на езерото "Загорка": http://mitaka206.blogspot.com

Стара Загора. Полицията извади тяло на удавено 19 годишно момиче от езерото "Загорка" в Стара Загора, съобщиха от ОДМВР - Стара Загора. Днес на тел. 112 е подаден сигнал за намерена чанта с лични вещи до езерото в близост до хотел "Стара Загора”. Тялото й е намерено сутринта около 11 часа. За сега имената на удавеното момиче не се съобщават от МВР, известно е само първото име Полина. П. според Дарик Полина през 2011-та година, Полина е завършила ГПЧЕ „Ромен Ролан". Била е секретар на най-младите ротарианци.


Изпратеният на място полицейски екип е открил във водата тялото на Полина.П. на 19 години от Стара Загора. От направения на място оглед улики за насилствена смърт не са открити. Заведено е досъдебно производство.

Най - вероятно момичето е скочило само в студените води. Свидетели видели разхвърляни по брега дамска чанта, обувки и бутилка уиски, изпита повече от половината шоколад, а до тях и личния й дневник... Телефонът също бил в близост. Вероятно момичето се е удавило в малките часове на 6 януари.


Документите на момичето били в чантата, благодарение на което било бързо идентифицирано. Според запознати момичето е студентка и учи в София.
Друга от версия е, че студентката е изпила за смелост бутилката с алкохол и е влязла в ледените води, за да се самоубие. Тялото й било открито недалеч от брега, където дълбочината е не повече от метър и половина.


-->

related

новини 8370123554048673365

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item