stoineff

При катастрофа в Ихтиман са ранени две деца на 6 и 9 години

Опел омега катастрофа Ихтиман

Ихтиман. Две деца на 6 и 9 години са пострадали при катастрофа в Ихтиман, съобщиха от ОДМВР - София. Вчера около 14.30 часа в районно управление „Полиция”

- Ихтиман се получил сигнал за възникнало тежко ПТП на кръстовището на ул. „Предгарова” и ул. "Св. Софроний Врачански”.

Пристигналите на място полицейски служители установили, че на нерегулираното кръстовище лек автомобил „Рено Меган”, управляван от Р.Г. на 27 години от с. Стамболово е отнел предимство на лек автомобил „Опел Омега” с водач К.Т. на 65 години от Ихтиман, вследствие на което опелът се е ударил в реното, което излязло от пътното платно и блъснало две деца, движещи се отстрани по банкета. Пострадалите са брат и сестра на 9 и 6 години от Ихтиман, които са настанени за лечение в „Пирогов”, без опасност за живота им.

 При пристигането си на мястото на инцидента служителите на реда установили, че непосредствено след катастрофата, която станала на около 50 метра от входа на циганската махала, водачите са били наобиколени от голяма тълпа местни жители, които се нахвърлили върху тях с юмруци и ритници.

 С навременната си и адекватна реакция полицейските служители предотвратили саморазправата и отстранили нападателите. Вследствие на нанесения побой 27-годишният водач е настанен в столична болница със сериозни травми. Взета му е кръвна проба за химичен анализ. Другият водач е изпробван за алкохол с дрегер, отчел отрицателен резултат. По случая в РУП- Ихтиман е образувано досъдебно производство.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

катастрофа 5728681104960358808

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item