stoineff

Борисов се подигра с хората от Сопот

ВМЗ - Сопот
ВМЗ - Сопот

Борисов се подигра отново с нещастието на българите. Освен, че е нужно да бъде приватизиран ВМЗ Сопот и да бъдат съкратени над 700 души, Борисов опита да настрои данъкоплатците срещу хората работещи в завода. Той никъде не уточни обаче, че ВМЗ - Сопот е държавно предприятие и управлението му би трябвало да бъде част от държавната политика досега. Немарливостта на държавата е практическия виновник за състоянието, в което се намира в момента завода.  Липсата на инвеститори, за закупуването му също е показателна.

Никой не иска предприятието с 3200 души състав, каза Бойко Борисов за ВМЗ - Сопот. И още, че 700-800 работници ще трябва да бъдат съкратени, за да може дружеството да бъде приватизирано.

„На госпожата от ВМЗ-Сопот, която ми пращаше лук - всичките й пръсти са със златни пръстени. А ми праща лук. Аз нямам златни пръстени", каза още министър-председателят.

Преди месец, в разгара на протестите на работниците заради неизплатени заплати, Даниела Генкова изпрати на Борисов и Дянков филия хляб с лук с обяснението, че това ядат тя и всички нейни колеги.

Премиерът заяви, че оръжейният завод струва на данъкоплатците приблизително 100 000 лева на ден, а че персоналът на частните военни заводи не надвишава 700 души.
-->

related

Политика 8341835501782121592

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item