stoineff

Боксови тренировки за жени

women boxing

Ако никога не сте се упражнявали преди и ви е писнало да се чувствате уморени, или пък ако тренирате редовно и сте отегчени от едни и същи упражнения, започнете да тренирате бокс


Това е забавно и е най-бързият начин да отслабнете. По критериите за здравословен спорт, фитнес и начин на живот, боксът получава отличен. Той е перфектен за подобряване на тонуса на мускулите на цялото тяло: гърди, гръб, рамене, но има още нещо - това е перфектен кардио спорт и е невероятно полезен за сърцето и дробовете. С него жените изграждат по-релефно и по-секси тяло.

Бокс тренировките упражняват всеки един мускул в тялото. Първо може да почувствате болка и изтощение, но след една седмица тренировки вие ще почувствате разликата в тялото си. Ще се почувствате по-лека, по-стегната и по-силна.

Повечето жени мислят, че бокса е само за мъже. Те са убедени, че ще станат мускулести (като Майк Тайсън), че ще трябва да се качват на ринга, или че това е само мъжки свят и единствено мъжете го могат.

Познайте какво, това е също и за жените! Жените могат също да го практикуват и да се радват на ползите от усъвършенстване на тялото и прилива на самочувствие!
Това е пълна тренировка за тялото, освен това е забавно, вълнуващо и изключително ефективно!

Съветвам ви да отидете в боксовата зала и сами да почувствате силата на този спорт и енергията му.

Всичко, от което се нуждаете са спортен екип, ръкавици и бинтове за ръцете, които ще предпазят ръцете и китките ви от травми.
Ще научите основите на бокса, как да удряте правилно и да се отбранявате. Правилните инструкции са необходими в началото, защото погрешните техники могат да доведат до наранявания.

Боксът след тежък, изпълнен със стрес ден е идеалният начин за релаксация. Това е начин да избягате от ежедневието, да станете по-издръжливи, силни и волеви. Но освен това той изисква изразходването на изключително много енергия. Женския бокс за фитнес наистина може да ви помогне да постигнете мечтата си за бърза, но здравословна загуба на тегло и оформянето на по-слабо и стегнато тяло!
-->

related

Спорт 3098844854986485847

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item