stoineff

Две убийства в област Хасково за два дни

Хасково, наръгаха с нож и убиха човек от Димитровград
Единият убит е бил с множество наранявани от нож по тялото

Хасково. Полицията изяснява обстоятелствата около убийство на жител на Димитровград. 49-годишен негов съгражданин е задържан като заподозрян. На 2 януари той с още двама гости /53 и 54 години/ прекарали следобеда в обилна алкохолна почерпка в дома на по-възрастния /на 65години/ домакин.

Около 20:30 часа стопанинът останал само с един гост, а на сутринта комшия подал сигнал в районното управление, че съседът му по апартамент е мъртъв. При огледа са установени различни наранявания по тялото, намерени са нож и следи от кръв, каквито са открити и по дрехите на заподозрения. Той е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Хасковските криминалисти изясняват и друг случай, за който също е задържан заподозрян. Към 14:30 часа вчера в РУП - Хасково е съобщено, че в дерето под моста на пътя от с.Маджари към с.Пчелари е открито тялото на мъж. Изяснена е самоличността му - 53-годишен жител на областния град, в неизвестност от 1 януари, обявен за издирване по молба на жената, с която живее. Предстои да бъде изяснено естеството на травмите, причинили смъртта на мъжа. По случая е заподозрян 45-годишен хасковлия, който е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
-->

related

Регионални 6542306092721329933

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item