stoineff

Napred.bg - българската търсачка, която конкурира Google

Napred.bg търсачка
Napred.bg

Въпреки че на пръв поглед изглежда, че интернет потребителите нямат никакъв стимул да сменят използваната от тях ежедневно търсачка, а именно Google, 11-те хиляди български потребители на ден на Napred.BG вече са факт. Причината за постигнатият успех за изключително кратко време се дължи на това, че българската търсачка комбинира своите иновативни предимства с огромните технически възможности на Google.

Безспорно едно от най-удобните неща в Napred.BG е директното пренасочване към заявения от потребителя сайт, вместо да му се показват излишно резултати, както е с Google. Това пести много време на потребителите, защото над 35 % от всички търсения са именно с цел влизането в конкретен сайт, като например Facebook (16 000 000 търсения на месец), youtube (2 240 000 пъти), abv (1 830 000 пъти) и т.н.

Когато пренасочването към даден сайт не е уместно с оглед запазване на свободната конкуренция, Napred.BG разполага със собствени резултати със сайтове, които са внимателно подбрани и удобно описани от редактори, за още по-полезни и точни резултати. Така например ако вие потърсите "новините" ще попаднете на специалната страница за това http://napred.bg/новини.html Голямо удобство е разбирането от страна на търсачката на неволните грешки, които хората правят при писане. Т.е. ако вие по случайност напишете "nowini" или "ножини" пак ще получите точния резултат.

А ако вашето търсене не попада в едно от 70-те хиляди правила, предвидени от редакторите, като търсенето на един потребител "как да хакнем топломера" например, то тогава вие ще бъдете директно пренасочени към съответните резултати на Google.

Но това далеч не е всичко. Голямо предимство на Napred.BG е и възможността да търсите чрез нея директно в най-популярните и често посещавани сайтове от българите. Това превръща Napred.BG в една много удобна начална страница, която ви позволява бързо и лесно да намирате желаната от вас информация. За това помага и облакът, които се генерира от вашите търсения, и който позволява само с 1 клик да отивате в желания от вас сайт.

И вие можете да се възползвате от удобството на българската търсачка на http://napred.bg/.
Следете и фейсбук страницата на търсачката  http://www.facebook.com/napred.bg. Ще научите много интересни, полезни и забавни факти.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 3521066124725811271

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item