stoineff

Наръган в циганската махала на Пазарджик почина на място

29 годишен мъж загина промушен от нож
Прободната рана в сърдечната област е причина за смъртта на Атанас от
Пазарджик

След сканадал и спречкване заради дърво растящо на улицата загина  29-годишния Атанас И.  от Пазарджик. Той е  починал  въпреки опитите на медицинските екипи да го върнат към живота, следствие на прободната рана от  нож в сърдечната област и загубата на много кръв, с които е приет в болница.

 В циганския квартал " Изток" на Пазарджик малко след 14ч. вчера следобяд е започнал скандалът между убития Атанас и съседа му Симеон Г./47г./ .

Според съседи разпрата започнала още в събота и била заради улично дърво, което Атанас искал да отреже, защото растяло пред прозореца на къщата му и го дразнело. Съседът Симеон обаче не давал да се пипа дръвчето, защото той го бил посадил.

Съботният скандал се разминал само с разменени остри реплики и двамата мъже се прибрали по домовете си. На следващия ден съседите случайно се срещнали в близкия павилион за кафе и разпрата между двамата за дървото избухнала отново.

Ненадейно Симеон измъкнал ножа от шубата си и го забил в гърдите на по-младия мъж пред смаяните погледи на очевидци. Всичко се случило за секунди и заради това  никой  не успял да помогне, катосе намеси и предотврати убийството, разказват свидетели.

 Екипа от Спешна помощ пристигнал на място и направил всичко възможно да реанимира тежко ранения мъж, но въпреки усилията на лекарите той починал още в павилиона.

Убиецът му е арестуван в дома си. По информация на полицията той е криминално проявен за множество кражби.
-->

related

Регионални 4880355434822452775

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item