stoineff

Почти два милиона долара спечели Димитър Данчев на покер турнира PokerStars Caribbean Adventure


Пловдивчанинът Димитър Данчев на 27 години победи в един от най-престижните покер турнири в света - PokerStars Caribbean Adventure, и спечели наградата от 1 859 000 долара. За първи път в историята на най-големите покер турнири печели българин и това е и най-голямата сума, печелена някога от БГ покер играч.

Димитър спечели след 6-дневна игра по Тексас Холдем в "Атлантис ризорт и казино" на Бахамите, като успя да победи други 986 играча. Такса за вход на основния турнир беше 10 300 долара. Митко достигна до 10-ото юбилейно издание на PokerStars Caribbean Adventure, след победа в квалификационен турнир с вход от 700 долара.

С този си успех нашето момче има над 3 милиона долара спечелени от покер в турнири на живо през последните 3 години. В момента той води и в класацията за играч на годината. Предишният български успех  от игра на живо отново беше негов. През  2011 година месец октомври Митко спечели второто място  в Сан Ремо и получи награда от 600 000 евро на Европейския покер тур.


related

Спорт 6725722831090808877

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item