stoineff

Тунис - истинска приказка

Тунис
Тунис е една екзотична дестинация в Северна Африка, към която, в последните няколко години, се наблюдава нестихващ туристически интерес. Държавата граничи с не по-малко интересните за европейските пътешественици Алжир и Либия.

Има излаз към Средиземноморието и очарова с неповторими гледки, красиви пейзажи и дружелюбни хора. В Тунис наистина можете да изживеете вашата приказка и да се почувствате като в Рая! Климатът в това прелестно кътче е благоприятен, повлиян до голяма степен от Средиземно море. Ако искате да се отдадете на заслужена почивка и отдавна мечтаете да се потопите в екзотична и неповторима атмосфера, Тунис е точното място за вас.

Тук ще съчетаете така желания отдих с изобилие от развлечения. Ще имате уникалната възможност да се насладите на винаги прясната средиземноморска кухня, включваща голямо разнообразие от морски дарове, свежи зеленчуци, традиционни основни ястия и вкусни десерти. В Тунис ще се докоснете до уникална атмосфера, в която са съчетани по невероятен начин мирисът на силно кафе и подправки и аромата на море, пясък и водорасли.

За голяма изненада на повечето туристи, държавата в Северна Африка е сравнително евтина дестинация, която предлага множество атракции за посетителите си. Ако искате да принесете емоциите си от ваканцията и никога да не забравяте Тунис, макар че това е невъзможно, можете да купите за себе си и близките си уникални сувенири, наргилета, парфюми, подправки, екзотични плодове, сладкиши и картички.

Хората са приветливи, съвсем нетипично за очакванията на повечето посетители, местните са облечени като от корицата на модно американско списание, а не завити с фереджета, с чалми на главата и традиционни мюсюлмански дрехи. Освен колоритните площади и малки улички, в Тунис можете да прекарате спокоен ден или романтична вечер край плажната ивица, която е несравнимо дълга и покрита с фин бял пясък, който изглежда като сребърен прашец.
Сутрешното си кафе можете можете да изпиете в автентична атмосфера, в една от многобройните сладкарници.

 Столицата на африканската държава Тунис, която носи същото име, приканва съблазнително туристите със своята пъстрота. В изобилието от търговски центрове, можете да се загубите и дори за миг да помислите, че сте в друга държава. Местните тук са забързани в работното си ежедневие, всеки улисан в проблемите и мислите си, но винаги усмихнат и ведър.
-->

related

туризъм 4457555671195632339

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item