stoineff

Аукро фалира

аукро бг aukro.bg
Аукро  един от най - силните сайтове за аукциони в България приключва дейност. Онлайн бизнеса не търпи тромавите и недостатъчно ориентирани решения и случилото е закономерно - това се коментира в ИТ средите.

Много потребители получиха днес следния имейл, с който екипът на сайта уведомява потребителите си, че това не е най - подходящия формат. Ето отдолу и самото писмо:

Уважаеми потребители,


От самия старт на Aukro.bg през 2007 г., целта на Allegro Group България винаги е била да предложим на продавачи и купувачи едно популярно, удобно и сигурно място за онлайн сделки. През годините намерихме много лоялни партньори. Много купувачи направиха първата си покупка в Интернет именно в Aukro.bg, което ни прави много щастливи, че сме допринесли за развитието на електронната търговия в България.

Онлайн търговията се развива с много бързи темпове, и в новата реалност Aukro.bg вече не е най-подходящият формат за първоначалните си цели. Тъй като нашата философия е винаги да предлагаме най-доброто на пазара, се налага на направим сериозна промяна, като затворим Aukro.bg. Другите ни проекти, включително два нови (eMAG.bg и ShopCentrik.bg) ще заместят Aukro в усилията ни да предложим на интернет потребителите най-доброто потребителско изживяване при онлайн пазаруване, както и възможности да продават бързо и лесно.

eMAG.bg е нашият нов електронен магазин, предлагащ широка гама продукти от областта на компютрите, потребителската електроника и малките уреди за дома. Потребителите на Aukro.bg могат да ползват акаунтите си, за да пазаруват в eMAG.bg.

Fashiondays.bg е нашият онлайн клуб за пазаруване за всички фенове на модата. В него ще намерите маркови облекла, обувки, аксесоари и бижутерия с отстъпки от цените, достигащи до -70%.

Prodavalnik.com е най-големият сайт за малки обяви в България, с повече от 1 милион обяви в 13 категории. Това е място, където всеки може да продаде само с няколко клика, както и да намери артикули, които не се предлагат другаде.

За всички настоящи и бъдещи професионални онлайн търговци, предлагаме платформата за онлайн магазини ShopCentrik, която вече е утвърден лидер на чешкия пазар. Отворете собствен, или прехвърлете съществуващ онлайн магазин към ShopCentrik сега, за да получите отстъпка. Можете да тествате продукта безплатно.

От 05.03.2013 ще затворим възможността за нови регистрации в Aukro.bg. Ще имате достъп до съществуващите си акаунти си до 31.03.2013 г.

От 31.03.2013 ще бъдете пренасочвани към eMAG.bg. Междувременно можете да влезете в eMAG с Aukro акаунта си, и да прехвърлите данните.

В случай, че имате въпроси относно ползването на Aukro акаунта си за пазаруване в eMAG.bg, можете да получите повече информация на специалната ни страница. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от съдействие.

Бихме желали да благодарим на всички, които ни подкрепяха през последните 6 години. Надяваме се, че другите ни платформи напълно ще задоволят Вашите нужди и ще Ви осигурят най-доброто потребителско изживяване в България.

С уважение,
Екипът на Aukro.bg
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Онлайн бизнес 5095497655019827201

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item