stoineff

Геймър ще опита да подобри световен рекорд на Гинес


Геймър от Пловдив - Рекорд

Геймър ще пробва да подобри световен рекорд на Гинес и да прослави България в целия свят.


Българин от гр. Пловдив ще пробва да подобри рекорд на Гинес на 23 февруари. Рекорда който ще пробва да подобри нашенеца е за най дълго играене на FPS и в момента се държи от двама канадци, които са играели в продлъжение на 120 часа и 7 минути.

За да се пробва да го подобри, пловдивчанина е кандидатствал преди 2 месеца и наскоро е получил одобрение от Гинес да се пробва. За да е успешен рекорда, опита трябва да се записва през цялото време от поне 2 камери и поне на едната камера трябва да се вижда часовник през цялото време (не се допуска електронния часовник на камерите да се ползва като доказателство).

По време на рекорда, пробващия да го подобри има право на 10 минутни почивки на всеки 1 изигран час. По този начин ще му се събира 8 часа почивка на всеки изиграни 48 часа игра.
Всички желаещи да гледат рекорда могат да посетят страницата на която ще има видео фиид на живо по времето на целия рекорд http://www.twitch.tv/existenz55/ . Всеки желаещ да присъства по време на рекорда може да заповяда на следния адрес гр.Пловдив, ул. „Патриарх Евтимий” 28 ет.2 , интернет клуб Мрежата.

Освен на място и на живо online, ще можете да гледате опита за рекорд и да научавате за бъдещи проекти и новини относно рекордиора на следната facebook страница : 

Пловдивчанина ще пробва да изграе поне 144 часа и след това ще играе докато може (за да постигне възможно най дълъг рекорд и да остане за по дълго в книгата на Гинес).

Явно пловдивчаните се славят с рекорди (предишен кандидат за Гинес от гр.Пловдив кандидатства за най голям мъжки полов орган) и с опитите си да постигнат такива.
Нека пожелаем на сънародника ни да успее в своя опит и да прослави родината ни пред света.


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 8561328682935428758

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item