stoineff

Google Glass всезнаещ виртуален асистент

Google Glass  - нови технологии
Google Glass - може да промени изцяло ИТ технологииге

Google представи в официално видео в  YouTube рекламен клип, който демонстрира някои от възможностите на суперновата технология Google Glass. Видеото показва как, чрез гласови команди можете да записвате видео клипове, да правите снимки. Друга функция на очилата,  предвижда да предостави на носещия ги, възможност за споделяне в социални мрежи, актуални географски координати GPS навигация, актуална информация за времето  и разбира се, търсене с помощта на Google.

Предлага се и екстра, която ще даде  възможност очилата да бъдат използвани като преводач, като те дори ще могат да подават правилно произношение на някои от езиците, които ще поддържа. Междувременно от New York Times се появи информация, че Google ще си партнира с компанията Warby Parker по създаването на нов дизайн на рамката на очилата, за да бъдат те по-атрактивни за потребителите.

"Това е точно обратното на телефона ни днес", посочи Хъфман - вицепрезидент на Google, Google Glass  показва как може да бъдат разрушени  смартфоните и бизнеса с тях.  Не само, че за устройството ще има опции  за даване на приоритет на нашите уведомления, но и очилата ще могат да предвиждат как приоритетите се променят в зависимост от това къде се намираме - или колко е часът.

Чрез подобрения опит на Google технологията ще обхване всякакви устройства - "Опитваме се да мислим за него като асистент, който да е повсеместно с вас", каза Хъфман- това е Google Glass - това е всичко за което хората говорят.
Задължително изгледайте и видеото, за да добиете пълна представа за Google Glass.



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Технологии 7322851193430191653

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item