stoineff

Интервю с един HR специалист за Революцията в кариерата

Специалист HR
Калина Христова Специалист HR

Практика на „Интервю” е да ви среща с хора, които са предприемчиви, намират България за страна на неограничени възможности, откриват непрекъснато нови и нови ниши за развитие. Днес ще ви срещнем с един маркетинг специалист, или консултант, но нека дамата сама се представи:

О:  Здравейте! Казвам се Калина Христова на 41 г. и съм водещ лектор в екипа на Revolution.  Завършила съм ТУ - Габрово през далечната 1996г. От години работя като консултант  в областите рекламни стратегии и иновационни продукти. Специалист съм в създаване и поддържане на имидж на личности, компании, организации и марки. Консултант иновативни решения за подпомагане на клиенти или стратегически бизнес решения . Експерт в конструиране на стратегии и избор на ефективни тактики за достигане до целевите публики. Управление на кампании в социални мрежи. Организатор специални събития с дългогодишен опит. Специалист HR и развивам успешно собствен бизнес от 2003г.

В: Кое провокира създаването на http://revolutionbg.net ?

О: "Революция в кариерата" е поредица от семинари , които имат за цел да покажат на младите хора пътя и начините за реализация. Тези модули ще са полезни и за хората имащи собствен бизнес , които искат да научат новите лостове и механизми, за популяризиране и утвърждаване на пазара, на техните продукти и услуги  .

В: Моля, споделете повече за предстоящия семинар!

О: На 16 и 17 Феруари в библиотека" Иван Вазов" - Пловдив, ще бъде първия модул от "Революция в кариерата", който ще е насочен към младите хора , търсещи работа. Ще научат как да получат желаното работно място из между стотици кандидати, как ще развият своите умения, как да кандидатстват на подходящото място и как да се преборят за него. На семинара ще научат още:

- Как да подберат подходящата обява;

- Как да използват, това че нямат опит, като актив;

- Как да напишат перфектно резюме и убийствено мотивационно писмо;

- Как да се подготвят за интервюто за работа;

- Как да се държат по време на интервю и след него.

Този модул "КАК ДА СИ НАМЕРИМ РАБОТА И КАК ДА СТАРТИРАМЕ СВОЯТА КАРИЕРА" ще бъде полезен и за работодатели , които нямат опит в набирането на персонал, а желаят да работят с най - добрите кадри.

В: Да си кажем направо - повечето хора, които се обучават искат да знаят, как това знание ще увеличи доходите им и то в кратки срокове?

О: За младите , освен знанията и уменията, това ще бъде един придобит опит, който в последствие може да доведе до намирането на подходяща работа, носеща добри приходи. За работодателите - това ще е първата стъпка към един успешен бизнес. Всички знаят , че най - ценното в една компания са хората и техните умения. Подбора на качествени кадри , предполага и налага условия за един успешен и проспириращ бизнес.

В:  Ще дадете ли общовалидна формула за успех в бизнеса (като цяло).

О: Факт е , че в България трудно се прави бизнес по точно определен стериотип.  Най- важно е да сме гъвкави . Не трябва да пренебрегваме мнението и на младите , т.к. те са по иновативни.  Голяма част от фирмите изпитват затруднения  именно поради факта , че не търсят нови подходи за реализиране на продукцията си и не използват оптимално възможностите, които създават социалните мрежи.  Успешен е този бизнес , който съумява да оптимизира производството, ресурсите си и борави правилно човешкия ресурс в компанията . Само тези които наемат специалисти и изграждат работещи екипи, успяват да се задържат на върха.

В: Една безплатна консултация към нашето издание ще бъде отговор на въпроса: „Коя е целевата група от българи, които рекламират в Интернет?”.

О: До скоро, като се заговореше за реклама в интернет, болшинството от имащите бизнес си представяха  един сайт, на който е изнесена информация относно продукцията или дейността, с която се занимават. Днес все повече хора осъзнават необходимостта от това да са популярни в социалните мрежи и да набират нови клиенти чрез тях. Категорично не отхвърлям и "по старите" методи за реклама - напротив. За да се рекламира правилно трябва да се използват всички методи.

В: Убедете ме с една дума да използвам услугите ви!

О: Ние ще Ви покажем пътя и начините как да бъдете по успешни, но думата която е ключова за нашия екип е "любов". Когато научим хората да  работят с любов,   да имат смелостта да се реализират и изпозват уменията  си, за да са полезни на хората около тях, аз и всички мои колеги, ще сме изпълнили своята мисия.

В: Пожелайте нещо на нашите читатели!

О: Винаги съм си мислела, колко ще е хубаво, ако всеки може да изпълни поне една своя мечта. Това което пожелавам на всички, освен да са здрави, е да следват мечтите си и да не се предават. Никога не е късно човек да се реализира и да направи нещо велико!

В: Благодаря за интервюто! Желая успех с проектите!


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Стоки и услуги 8453226450544313854

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item