stoineff

При тежка катастрофа загина един двама други са ранени

Катастрофа Мерцедес

Пазарджик.  При тежка катастрофа вчера на обяд е починал един, а двама други са пострадали, съобщиха от Областна Дирекция на  МВР Пазарджик.

 На пътя Пазарджик - Пловдив в близост до разклона за село Мало Конаре е станала катастрофа между бус „Мерцедес Спринтер” управляван от 30 годишен пловдивченин и лек автомобил"Шкода" .

 Според данни от пътна полиция гумата на движещия се отпред микробус е паднала, което е причина за загуба на контрол над буса „Мерцедес Спринтер”, който е карал отзад. В резултат на това возилото навлязло в насрещната лента, там последвал удар в лек автомобил „Шкода” и накрая микробусът се преобърнал в ляво от пътното платно.

 Незабавно към мястото били насочени патрули на „Пътна полиция”, РУП-Пазарджик, аварийно-спасителен екип на РСПБЗН-Пазарджик и „Спешна помощ”. Най-тежко пострадалият 42-годишен мъж от Пловдив, бил транспортиран до МБАЛ-Пазарджик, където е починал. Негов 15-годишен съгражданин е настанен в пловдивска болница с няколко фрактури, а пътуващият в леката кола 49-годишен жител на Монтана е оставен за наблюдение в областната болница с фрактура на един от пръстите на ръката. И на двамата водачи е направен тест за алкохол с „дрегер”, като пробите са отрицателни. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е дознание.

ОЩЕ: Адвокати на пострадали при катастрофа



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3498114835729488265

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item