stoineff

16 годишен направи две тежки катастрофи в с. Узунджово само за един ден

Две катастрофи за един ден в Узунджово от 16 годишен
Непълнолетен осакати баща си и малко момченце в две катастрофи за един ден

16-годишният Ангел Асенов без книжка от хасковското село Узунджово причини 2 пътни произшествия за ден и рани тежко първо баща си, а след това и 6-годишно дете, съобщи ОД на МВР.


Тийнеджърът причинил първия инцидент в 12 часа по обяд вчера, след като баща му преотстъпил управлението на голфа по пътя към село Нова Надежда. Той обаче загубил управлението, излязъл вдясно от пътя и обърнал возилото в канавката. Родителят е настанен в болница с комоцио и множество охлузвания и порезни рани по тялото и лицето.

Още преди мастилото на съставените актове да изсъхне, Ангел отново се качилв автомобила. В 17 часа вече в самото село, той предприел маневра на заден ход без да забележи клекналото 6-годишно момченце и го блъснал. Детето е с две счупени кости на десния крак, фрактура на ребро и с опасност за живота.

Около 12:00 часа по обяд, бащата Асен Борисов подкарва своя Голф 2-ка по посока на село Нова Надежда. С него пътува и 16- годишния Ангел. Двамата отивали за дърва, разказа Асен. Ангел накарал баща си да му даде да кара. 37-годишният мъж склонил, защото участъка от пътя бил прав и нямало почти никакъв трафик. Именно на правото обаче момчето изгубило контрол и возилото се преобърнало няколко пъти. Според таткото - спукали гума, иначе Ангел карал с „не повече от 90 км/ч".

За катастрофата не било съобщено в полицията, въпреки че бащата е бил сериозно пострадал. Техен приятел откарал катастрофиралия автомобил в Узунджово и повикал линейка за Асен. Докато баща му се освестявал в болницата, Ангел отново решил да подкара колата. При тръгване на заден ход, обаче, удря 5-годишния Кирчо.


Още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

пострадали 6635593962690915807

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item