stoineff

20-годишна бременна жена е убита в София

20 годишна бременна е убита в София

20-годишна жена е убита в София. Това съобщиха  от СДВР. Самоличността на жената е установена. Сигналът е подаден на тел. 112 вчера. 

Убийството на 20-годишната бременна жена от София е било предварително планирано. Това каза на брифинг в СДВР Георги Тотков, директор на сектор „Убийства”.

И двамата извършители на убийството са имали интимни контакти с жената. Нито един от двамата задържани за убийството на 20-годишната жена не е заявил, че съжалява за извършеното престъпление.
В буквалния смисъл нито един от двамата не каза „Аз съжалявам”, каза Тотков. Единият задържан е 24-годишен, роден през 1989 г. и се казва Михаил, а другият е 20-годишен, роден през 1993 г., казва се Емил и е извършителят на убийството. Двамата мъже са извикали жената на среща, отишли са в дома на Емил, а след това в посока парка, където е станало убийството.

 Имало е юмруци и ритници при убийството. Петя Тодорова е съобщила, че е бременна в неделя вечерта. Не е имало изнудване, каране и скандали. Извършителите са се познавали с нея от интернет. Двамата мъже живеят в кв. „Люлин”. Михаил работи в бензиностанция, а Емил към момента безработен. В деня на убийството Емил е ходил на интервю за работа в бензиностанция. И двамата извършители са били регистрирани за кражба. Единият мъж е от ромски произход.

Петя Тодорова е била затворена. Според майката е имала фаза на страхова невроза. Родителите са знаели, че е бременна.

На въпрос дали е сигурно, че Емил е бащата, от когото Петя Тодорова е чакала дете, Тотков каза, че тя е твърдяла, че е бременна от Емил и на 4 март се е видяла с него, за да му съобщи.
Според Георги Тотоков - Михаил е съучастник в убийството от солидарност и близки отношения с Емил. Двамата са познавали терена, където е извършено престъплението. Случайно преминаващи граждани са открили тялото на момичето, посочи Тотков.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 1570961302126814797

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item