stoineff

Загиналия в катастрофата Карим Факих е син на стоматолога Ходор Факих

Карим Факих karim fakih
Карим Факих

Разкриха самоличността и на второто загинало момче при катастрофата на Борис ІІІ в Княжево снощи.

 17 годишното момче, което е пътувало с  племенника на Фатик – Исмет Тюркмен, е Карим Факих.  Бащата на момчето е  известния стоматолог и лицево-челюстен хирург д-р Ходор Факих.

Вчера вечерта около 20 часа в свирепа катастрофа загинаха двете момчета.  Исмет и Карим са  приятели и ходели заедно на различни места.

Родителите на Исмет и Карим са в тотален шок, след като веста за смърта на децата им се разнесе мълниеносно, а снимките на смазаното БМВ беше публикувано минути след катастрофата.  Разпознаването на телата е станало по - късно през същата нощ в патологията на Съдебна медицина.

Новината за внезапната смърт на Исмет е натъжила много братовчедка му Александра Тюркмен, която е дъщеря на застреляния през 2003 г. Филип Найденов-Фатик.

Синът на Соломон Паси - Исак, е бил близък с Карим Факих.

"Бог да го прости.... Не бяхме така близки, както с другото починало момче.... Яд ме е, че сега ще почнат да злорадстват :((((", пише под статус на свой приятел за смъртта на Исмет в мрежата Исак Паси.

В 3 часа през нощта младият Паси е поставил като свой статус следния трогателен текст: "MILI GOSPODI ZASHTO MI OTNE TOLKOVA MNOGO BLIZKI? !?!?!?! NE MOGA DA POVQRVAM.... CHUI MOLITVATA MI I GI PAZI GORE GOSPODI NASH MOLQ TE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Името на Исак Паси бе свързано и с катастрофата, при която през лятото на миналата година на подбалканския път от Бургас за София изгоряха живи трима млади мъже и 17-годишно момче.

 Тогава публикация в национална медия обяви, че заедно с оцелелия син на Златко Баретата - Алекс, е пътувал и синът на Соломон Паси. Тогава обаче бившият външен министър категорично отрече, а информацията остана непотвърдена по официален път.
В шок са и роднините на 65-годишния мъж, който също загина в катастрофата.

От Пътна полиция все още не могат да кажат с категоричност каква е причината за фаталния сблъсък. Предполага се, че до инцидента се е стигнало заради несъобразена скорост на единия от автомобилите.


Още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 4033100406059941303

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item