stoineff

Три деца на 3, 5 и 7 години изгоряха във Видин

Деца изгоряха във Видин
Три деца изгоряха заключени в дома си във Видин

Видин. Три деца изгоряха в циганския квартал на Видин. Трагичният инцидент е станал вчера вечер, а децата са били заключени вкъщи и оставени без родителски надзор. 

Те са били сами у дома, потвърди здравният министър в оставка Десислава Атанасова, цитирана от ТВ7. Пожарникарите са открили овъглените тела на дечицата прегърнати.

Причината за пожара все още не е ясна. На място екипите на Спешна помощ са открили мъртви трите деца на ромскато семейството. Те са на 3, 5 и 7 години. Телцата им са били силно овъглени.

Родителите  са задържани за 24 часа.

Майката и бащата са оставили сами децата си, най-голямото от които е било на 7 години а най-малкото - на 5 месеца, във фургона, в който живеели.

Според първоначалната информация децата били заключени от външната страна с катинар.

Майката е на 24 години, а бащата - на 33.

Фургонът е отопляван от печка на твърдо гориво. Днес ще бъде извършен повторен оглед на мястото, ще бъде назначена и пожаро-техническа експертиза за установяване на причините за пожара.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 6405137832640835235

Публикуване на коментар

  1. Такива родители трябва да понесат наказанието си за такава престъпна безотговорност : жалко за дечицата , защото те са невинни , можеха да избягат навън , ако не бяха ги заключили ! ... Трябва да си понесат наказанието за глупавите си постъпки , защото , предполагам че не е единственият случай , когато са ги заключвали ! ...

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item