stoineff

Отбора на Нефтохимик катастрофира край Лютидол


Автобусът на отбора по волейбил  „Нефтохимик" стана участник в много тежка катастрофа късно снощи между врачанските села Люти дол и Ребърково. 

 Автобусът, с който отборът на "Невтохимик се е прибирал  от мач в Монтана, катастрофира  челно с "Фолксваген Голф", шофьорът на който загива на място.

Шофьорът на автомобила предприема непремерено изпреварване, при което навлиза в насрещното платно на шосето и се размацва в  автобуса, въпреки усилията на шофьора на бургазлии да се справи със ситуацията.

„Случи се крайно неприятен инцидент. След мача тръгнахме за Бургас и десетина километра след Мездра, след като излязохме от завой, срещу нас излезе кола, която се движеше с несъобразена скорост в нашето платно", сподели мениджърът на Нефтохимик Огнян Томов.

„Въпреки всички усилия на нашия шофьор, който направи всичко възможно, за да избегне удара, последва челен сблъсък и последствията бяха трагични за шофьора на автомобила", добави представителят на волейболния клуб.

„Ние се отървахме, стана голяма уплаха. Автобусът излезе изцяло от шосето и хубаво, че спряхме в едни големи дървета, които ако ги нямаше щеше да има и много големи последствия и за нас. Няма пострадали в отбора. Остана единствено стресът и уплахата. Автобусът трябва да мине на голям ремонт. Веднага след инцидента ни бе изпратен автобусът на „ЛукОйл". Прибрахме се в 6.30 часа сутринта. след като минаха задължителните давания на показания", завърши Томов.

Още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 8724136421263603351

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item