stoineff

Как протестиращи, иззеха думата на протестиращ?

Protest

Винаги съм бил в опозиция като коректив на случващото се. Винаги покрай доброто, покрай хубавите неща се случват и куп безобразия. 

След падането на ГЕРБ, неясно какво искащи, продължиха да протестират. Да протестират по инерция и срещу всичко. Сега аз пък ще протестирам срещу протестиращите. Защото предложиха Стоичков за "Знаме на протестите".

Преди имахме "Лице на протеста", сега -  "знаме" ... сещате ли се какво му липсва на протеста ... ГЪЗ. Протестите нямат ГЪЗ. Има кой да ги язди, има кой да ги манипулира, има провокатори, агресори, атентатори, такива, които се борят за власт вътре в протестите...

За да не остана неразбран ще кажа. Аз също съм 100 % против управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Аз също бях на протестите. Аз също съм в опозиция на случващото се и безотговорността на досегашното управление и управленията преди него. За жалост обаче от никъде не чувам като предизборни лозунги и обещания нещата, които очаквам да чуя.:

1. Намаляване на държавната администрация 50  %

2. Премахване на социалните помощи, за безработица (Социални помощи имат право да получават само хората в неравностойно положение, с физически, или психически увреждания, които по никакъв начин не могат да бъдат интегрирани)

3. Премахване на Здравната каса като монополист. (Здравни застраховки, които всеки здравноосигурен може да управлява сам)

4. Насърчаване на бизнеса да излезе от сивия сектор - намаляване (драстично на данъците и осигуровките от работодателите) Поощряване (За редовните платци), наказания (за тези, които продължават да са в сивия сектор - увеличаване на наказателните актове и постановления за нередовните)

5. Насърчаване на традиционните икономически сектори в България ( Туризъм, селско стопанство - биоземедилие и животновъдство)

6. Насърчаване на предприемчивост и развитието на иновации. (2 години данъчен толеранс на всеки стартиращ бизнес + улесняване на патентоване на изобретения, иновативни решения и държавни субсидии за тези с потенциал за международно развитите и реализация)

Има и още много... за образованието и бизнеса и липсата на връзката между двете. За опазването на природата и рециклирането. За санирането и енергоспестяването. За цялостната политика в енергетиката. За корупцията и обществено тайните корупционни практики. За личната свобода...
Много са... а в скобите за да не ме обвините, че само описвам проблемите съм дал насоки и за решенията им...

Не искам знаме на протеста, нито пък ГЪЗ.  Искам мозък и то за България!



+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

протести 1021927540691261227

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item