stoineff

Радина Къраджилова и Деян Донков се разделят

Диян и Радина Къраджилова
Слуховете за края на връзката им се носят отдавна,  но ..

Зад красивата й външност се крие плахост и неувереност. Тя е нежна и крехка и се страхува от това, какво ще кажат хората. Тя е Радина Къраджилова. 

Съвсем скоро за партньора си Деян Донков тя сподели някои неща, които се тълкуват многозначно от хората. "Той просто дойде. Аз бях сама, не знаех къде съм, бях объркана и уязвима. Не ми каза в прав текст, но ми показа, че ако не искам да съм с него и не желая да сме двойка, тогава той ще си тръгне, но никога няма да се върне. От страх да не го изгубя, или от копнеж за любов, се съгласих." Радина казва, че с Деян са добър тандем, държат един на друг,обичат се, но явно нещо не й достига.

Защото следващите й думи са: „Обаче в един момент рано или късно очите ти се отварят, проглеждаш и изведнъж осъзнаваш, че ако продължаваш все така, няма да стигнеш доникъде“. Почитателите и изтълкуваха тези й думи като признание, че е разбрала, че връзката й с Деян е изчерпана и е по-скоро самозалъгване, отколкото истинска любов.

Вероятно е и думите и да са следствие на негов интервю, в което призна, че е голям женкар, че трудно се задържа само с една дама, че му е добре с Радина, но няма намерения да се жени за нея.

Въпреки това слухове и клюки за раздялата им и похожденията на Деян се носят от година. Така, че е въпрос на време да разберем има ли истина в охлажданото на отношенията им.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 6383122144418473845

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item