stoineff

Висяща реклама


Инициатива "Висяща реклама" е иновация, която следва нарастващата напоследък тенденция "Висящо кафе". Екипът на "Интервю" реши, че след като вече на пазара има и "Висящи екскурзии", а и туроператори, които да правят реалност тази инициатива ние ще предложим:

Ако желаете да получите безплатна реклама:

В момента са налични:

1. Безплатна месечна банерна реклама 300 Х 250 - (не е в наличност  бр. срок -  месец поради големия интерес за позицията броят на импресиите е разделен между няколко сайта - освобождава свободни позиции ще има при заплащане на нова позиция от дарител, или след 8 - ми май, когато се освобождава позиция спонсорирана от нас)

2. Безплатно публикуване на  статия, на стартиращ бизнес, или фирма която изпрати иновативна идея която е стартирала през 2013 г. - (в наличност - 19 бр. - срок вечни)


Към този момент има една безплатна позиция за банер 300Х250 пиксела за над 50 000 импресии месечно, която е спонсорирана и предоставена от нас безвъзмездно.

Ако желаете да станете Дарител:

Желаещите да "подарят" още реклама ще получат връзка от сайта ни в отдел партньори с размер 150 Х 70 пиксела, за една година и за да бъде максимално улеснена процедурата цената е 70 лв. месечно за банер с размери 300Х250. Ако искате да платите (пакет от статии - цената е 10 лв. за публикуване на 1 ПР статия).

Например: Вие желаете да рекламирате като Дарител. Заплащате 10 лв. за ПР статия + още 10 лв. една която някой нуждаещ се ще получи безплатно. Разбира се като дарител вие можете да заплатите, колкото имате желание. Получавате вашата реклама под формата на ПР, статия или интервю по ваш избор и дарявате на един стартиращ бизнес съответно същата реклама. Всеки дарител може да предложи и различни видове от горната реклама според желанието и възможностите си, а за да бъде прозрачна цялата инициатива ние ще описваме подробно, кой какви дарения е направил и съответно кой ги е получил.

"Интервю" поема инициативата с идеята да подкрепи малкия бизнес, който от своя страна да може да подпомогне директно   по схемата "Висящо кафе", хора в нужда с храна, хляб, или каквото е необходимо. Нашата медия ще толерира и рекламира безплатно стартиращ бизнес в нужда, който е насочен към производството в България.

Парите, събрани с тази инициатива, получени от рекламите от тази кампания ще бъдат използвани по проект за създаване на EasyTalk Therapist софтуер към методика за работа на деца с комуникативни нарушения.

Не се колебайте! При въпроси, използвайте формата ни за контакти, а ние в най - кратки срокове ще се свържем с вас.

Можете да направите и безвъзмездно дарение с PayPal, което няма нищо общо с инициативата по - горе:






+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

реклама 6012742319245306119

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item