stoineff

Високо скоростните игри с коли

Състезателни коли игри

Игрите с коли са може би едни от най-популярните видео игри на всички времена. 

Дори и тези, които не знаят как да карат истинска кола са нетърпеливи да се качат зад виртуалния волан и да се конкурират с техните приятели. И така, ето един бърз поглед на някои от най-популярните игри с високи скорости.

Аркадни игри

Аркадният стил състезателни игри се смятат за голямата и велика основа на всички състезателни игри, които са на пазара днес. Това са огромни машини, които често ще видите в търговските и развлекателни центрове, които има пълен макет на контрола на автомобила. Много от любителите на игри харесват този вид игри, тъй като те дават малко по-реалистично усещане за играта, и вълнението е огромно.
Едно от най-популярните заглавия в тези игри е Daytona USA въведена от Sega през 1993 г.. Играта е страхотна поради факта, че с нея се симулира едно от най-популярните състезания, Indianapolis 500.
Daytona USA има мултиплейър възможност (стандартна характеристика на аркадна състезателна), която позволява да се конкурират до четирима души да се конкурират лице в лице. В играта има много графики, които се считат за едни от най-реалистично изглеждащите.

Конзолните игри

Конзолните състезателни игри също са познато нещо, от времето на 70-те години децата първо са се пристрастили към видео игрите. Най-ранните конзолни игри всъщност са били не добре обработени, само с блокове, за да представляват кола, която играчът използва. Домашните игрални козноли, са по-мощни, и самите им игри стават все по-познати. Една от най-популярните конзолни игри от самото начало на това поколение е F1 Racing от Nintendo Entertainment System (по-популярно като Famicom).
В днешно време, с големите възможности на повечето конзоли, кинематографичният изглед при състезателните игри вече е често срещано.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Любопитно 719438823089919624

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item