stoineff

Стратегическа инфраструктура България 2013

Стратегическа инфраструктура България 2013

София.
Президентът Росен Плевнелиев ще открие VIII Годишна национална конференция „Стратегическа инфраструктура България 2013“.

Конференцията ще обсъди развитието на инфраструктурата България , като е един от задължителните фактори за генериране на растеж. Нуждите от по-активна комуникация на национално ниво на политиките и приоритетите, както и анализиране и прилагане на новите технологични възможности и начините за финансирането им.

Годишната конференция ще събере заедно над 300 водещи институционални лидери, представители на бизнеса и експерти от транспорта, енергетиката, екологията и цифровите комуникации, които да дискутират нови подходи и иновативни решения при приоритизирането, планирането и изграждането на основните области на стратегическата инфраструктурата в България.

Целта на традиционната годишна конференция е да направи преглед на състоянието и приоритетите в основните сектори, свързани с изграждането и развитието на транспортната, екологичната, енергийната и телекомуникационната инфраструктура и да се подобри междуинституционалната комуникация и взаимодействие със заинтересованите представители на бизнеса, свързани с реализацията на инвестиционни проекти в сферата на стратегическата инфраструктура в България.

Работещи институции и ясно заявените приоритети в основните сектори на стратегическата инфраструктура ще бъдат най-важните послания и задача на форума. Това е особено важно в настоящата година, когато активно се анализират и дискутират проектни идеи, свързани с новия програмен период 2014-2020 в тези основни области.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 4959635790629507199

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item