stoineff

Трайчо Трайков каза, че не знаел, че е бил подслушван

В интервю па Нова телевизия Трайчо Трайков каза, че не знаел, че е бил подслушван

В интервю па Нова телевизия Трайчо Трайков каза, че не знаел, че е бил подслушван, докато е бил министър.

 Въпреки, че многократно изтичаха в медиите сигнали. Но с доказателства, с каквито разполага господин Найденов, не съм разполагал. Това каза още в интервюто бившият енергиен министър.

„Бих искал тези доказателства той да ги беше предал по-рано на прокуратурата. Защото това не е тема, която трябва да се дискутира само в предизборна обстановка, а е показател за демократичността на едно общество“, коментира Трайков.

Той каза, че докато бил министър, се шегували с колегите му, че са подслушвани, но доказателства лично той не е имал.

„Щом господин Найденов твърди, че има доказателства, значи е така. Той беше един от най-приближените на ГЕРБ и правителството. Въпросът е – защо точно сега?“, попита Трайков.

„Когато си поканил някого на разговор на четири очи, не е хубаво той да се превръща в разговор на шест уши. Това го изисква етикетът, първо. И второ – имаше негласно правило - при влизането в Заседателната зала на Министерски съвет всички оставяхме телефона си навън“, каза бившият енергиен министър.

Той допълни, че не се интересува от призивите на опозицията за оставка на лидерите в ГЕРБ. "Това е част от политическата „тъкан“. Но законите са еднакви за всички. Ако се докаже, че има нарушаване на законите, трябва да бъде понесена и наказателна отговорност. На плещите на прокуратурата се пада да преподаде урок по демокрация", заяви Трайчо Трайков.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Политика 2829557304466361047

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item