stoineff

Момче със смазан череп при катастрофа край с. Покровник

Катастрофа Покровник

19 годишния Д. Т е катастрофирал жестоко и е със счупен череп и опасност за живота. На пътя край село Покровник към 15:00 часа Д.Т. губи управление над автомобила си на остър ляв завой на мокрия път между Благоевград и Падеш.


Влезлият с висока скорост в завоя „Форд" се блъснал в дясната мантинела, опасваща завоя. После колата поела рязко наляво, минала през насрещното движение и започнала да се преобръща по стръмния скат под пътя.

Автомобилът се удрял в камъни, пречупил храсти, преобърнал се няколко пъти през таван, след което спрял на около 40 метра под завоя.

Пострадалият младеж е откаран в болница в Благоевград с линейка с фрактура на лицеви кости и други травми по тялото. Предстои да бъде транспортиран в София.

Следствена група от полицията в Благоевград ще направи оглед, за да установи причините запроизшествието. Все още не е установено дали е употребил алкохол.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 5219457163335245169

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item