stoineff

Mario Casas - Tres Metros Sobre el Cielo



Испанският актьор Mario Casas, е роден в Ла Коруня на 12 юни 1986 г. Неговата мечта като дете е да стане полицай, но в последствие открива актьорската си жар. 

maria valverde
Мария Валверде
Започва кариерата си като се снима за реклами,а след това записва и няколко сериала - като El Barco, SMS , а по - късно и филмът - 3MSC. В един от неуспешните си филми играе и редом да Антонио Бандерас, но все пак Марио твърди, че след този филм е израстнал много.

В момента има връзка с Мария Валверде, с която си партнира във "Tres Metros Sobre el Cielo". Въпреки, че живее в Мадрид, в дома му винаги се говори на галисийски. Има двама братя и сестра - Кристиан,Оскар и Шийла. Те живеят заедно в Мадрид.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 1166990680909148623

Публикуване на коментар

  1. първо имаш грешки и второ.. можеше да разчупиш статията ...като на пример Марио Касас започва връзката си с М.В след края на снимките на популярни филм 3msc . До този момент , те все още са заедно, въпреки че той участва в доста еротични сцени напоследък... да се надяваме , че тя е свикнала със начина на живот на приятеля си. А и кой знае ... бъдещ годеник!

    ОтговорИзтриване

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Четени

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item