stoineff

Жестокото убийство на Надежда Минчева е от ревност

Надежда Минчева от Исперих
Надежда Минчева

Исперих е в шок от смъртта на слънчевата Надежда. 

19-годишната хубавица завършила училище миналата година и работела като сервитьорка в бар "Роял" в града.

На 19 април след вечерната смяна Надя не се прибрала у дома и родителите й алармирали полицията. След като беше обявена за издирване, стотици нейни приятели заляха Фейсбук със снимките й. Подканяха се едни други за помощ, споделяха общи преживелици.

Следите насочиха разследващите към 20-годишния Танжу Сами, който в неделя беше заловен и обвинен в убийството на Минчева. Двамата младежи се познавали отдавна. Имали кратка и доста бурна връзка която преди време била прекратена по желание на Надя. Оттогава Танжу преследвал бившата си любима и със заплахи искал да я върне при себе си. На няколко пъти я примамвал на разговор, уж да си изяснят отношенията, но обясненията им приключвали с кавги и юмруци, с които разгневеният Отело обсипвал момичето.

Скандалите още повече отдалечавали Надя от страдащия й приятел. От няколко месеца тя имала нова връзка и този път се чувствала щастлива, разказват приятелите й. Идилията й обаче вбесявала Танжу. Младежът е известен на полицията в Исперих. Безработен е и е престъпвал закона. Регистриран е в МВР за притежание на наркотици и за нанасяне на средна телесна повреда при сбиване. Понеже е бил залавян с малки количества дрога, успял да отърве съдебното дирене и се разминал само с глоба.

Тепърва ще се проверява дали Отело от Исперих е бил друсан когато е убил любимото си момиче. Предполага се, че във фаталния петък след късната смяна Надя е имала среща с новия си приятел, но Танжу за пореден път настоял да се срещнат. Видели се в края на града, където Надя живеела. Още не е ясно какво се е случило, когато са били на четири очи. Не се знае с какво оръжие е убита девойката. Сигурно е обаче, че след жестоката разпра Танжу изчезнал. На първия разпит в полицията, когато са призовани много познати на Надя, бившият й любим, също привикан, не се явил. Една седмица е била нужна на криминалистите да го открият и да му щракнат белезниците.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 3813606463133180831

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item