stoineff

Разкриха мобилна лаборатория за производство на наркотици в Стара Загора

ГДБОП І Стара Загора

Спец части от звената  ГДБОП - СБОП - Сливен и СБОП - Стара Загора разбиха мобилна лаборатория за производство на метамфетамин, съобщиха от МВР. 


В разследването е  установено, че 33-годишен мъж криминално проявен, я е ноправил сам. В мобилната лаборатория са открити над 2 килограма наркотични вещества.

На пътя за с. Братя Кунчеви бил спрян за проверка автомобил, в който пътувал М.Б. от Сливен, криминално проявен за притежание на наркотици. В колата антимафиотите открили около 2,4 кг метамфетамин и 0.5 кг псевдоефедрин, тулол, киселина - прекурсори за производство на метамфетамин. Иззети са още везна, три мобилни телефона, преносим газов котлон и множество полиетиленови пликове.

В хода на разследването било установено, че 33-годишният мъж разпространявал метамфетамин на територията на областите Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол и Хасково.

По случая е образувано досъдебно производство. На М. Б. е повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. Действията по разследването продължават.+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини 8018074093669264908

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item