stoineff

Жестока катастрофа: Влак удари линейка в Карнобат



Жестока катастрофа край Карнобат. Влак блъсна линейка рано тази сутрин, съобщи Флагман.БГ.

При удара на място е загинала  фелдшерката Мария Мушева на 64 годишна възраст, а с опасност за живота в МБАЛ - Бургас е настанен шофьорът Димитър Димитров - и двамата са от Карнобат.


 Снощи около 1 часа след полунощ  шофьорът на линейката е нарушил подадения звуков и светлинен сигнал на ЖП прелеза и тръгнал пресича линията, когато товарния влак  буквално е смазал линейката на бърза помощ.

От МВР съобщиха, че около 01:00 часа тази нощ в Районно управление „Полиция"-Карнобат е получено съобщение за допуснат пътен инцидент на третокласен път на 1 км по посока с. Мъдрино - Карнобат, при който линейка „Ситроен Джъмпер", с бургаска регистрация, управляван от 58-годишния Д.Д. от Карнобат, не спира на задействани светлинен и звуков сигнал за преминаваща влакова композиция. Поради това линейката е блъсната от товарния влак, движещ се от Шумен към Карнобат. От пътнотранспортно произшествие на място е загинала пътуваща с линейката фелдшерка - М.М., 64-годишна от Карнобат. Водачът на линейката - Д.Д. е настанен за лечение в МБАЛ - Бургас с фрактури на двете ръце със скъсвания на сухожилията, фрактура на лявата подбедрица и фрактура на едно ребро, с опасност за живота.

Още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Регионални 2121805470764824932

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item