stoineff

Цирк в тв 7 - Гербер улучен с яйце счупи чаша в студиото на Бареков

Цирк в тв 7

Предизборно интервю на Бареков хвърли в недоумение и ужас зрителите.

В абсолютен цирк се превърна предизборно студио по ТВ 7. Зрител дошъл да гледа живото предаване,  замери с яйце депутат на ГЕРБ , но не уцели, а Добромир Димитров приклекна зад банката на сцената. Явно обаче имаше и  друг подготвен за атака с яйца, който успя да порази мишената.

Тогава кандидат  депутата на ГЕРБ полудя и обърна гнева си към  тв водещия. "Ти нормален ли си, бе!", ядоса се Димитров и счупи в краката на Бареков порцеланова чаша. Т

Водещия не остана длъжен : “Ненормален съм и капут, ако това е цената да застана на ваша страна", каза Бареков, обръщайки се към гражданите. Така той отправи индиректен намек за нецензурните думи на лидера на ГЕРБ от СРС-та, станали публични преди дни.

"Аз го направих. Направи го и телевизията, която представлявам", заяви Бареков и коментира действията на Доброслав Димитров така: "Това са хора, които са се докарали до такова интелектуално положение, е нормално да докарат и народа до това положение. Неговите лидери накараха този народ да се мрази като кучета”, бяха думите на Бареков. Той се закани, че още днес ще подаде сигнал до МВР и прокуратурата за случая.

+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

новини бг 8963847099861698071

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item