stoineff

Тежка катастрофа и 7 ранени момчета край Пазарджик

Тежка катастрофа Панагюрище
Снимка Архив

 При тежка катастрофа на пътя между  Пазарджик и Панагюрище, седем момчета на възраст от 14 до 24 години 

са настанени в болници в Пазарджик и Пловдив съобщиха от полицията.

Катастрофата е станала малко преди 22ч. в четвъртък на входа на панагюрското село Левски. Автомобил " Рено", управляван от 22-годишния Антон Ч. от близкото село Попинци, навлязъл в насрещната лента за движение и се блъснал челно в " Мазда", зад волана на която бил 24-годишния Илиян Н. от Пловдив.

Във френския автомобил са пътували освен водача и четирима тинейджъри. От тях най-тежко пострадало е 17-годишно момиче, което е транспортирано до университетската болница в Пловдив. То е с черепно-мозъчна травма, множество други наранявания и има опасност за едното му око. Всички останали са в болницата в Пазарджик с различни травми и фактури.

Там на лечение са оставени и водачът на маздата и 23-годишната му приятелка от Шумен, която е пътувала с него. Все още не са ясни причините довели до катастрофата.

Пътният участък, където е станал сблъсъка между двата автомобила, е изключително прав, но стръмен. Възможно е младежът от Попинци да е карал с много висока скорост и колата да се отклонила от неравност на пътното платно.

Втората версия е, че водачът на реното е отклонил вниманието си за момент, което е довело до катастрофата. И на двамата шофьори са взети кръвни проби за наличие на алкохол. Резултатите от тях ще станат ясни след няколко дни.

Още по темата: Адвокати на пострадали при катастрофа


+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

Пловдив 7593834488666700450

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item