stoineff

Лаптопи Acer V3-571G

Тайванската компания за лаптопи Acer е известна с внедряването на най-модерните технологии в своите продукти. 


Това важи с пълна сила за моделите лаптопи от серията Aspire E1-531, едно съвършенство в мобилен вариант с включена видео карта от ново поколение.
 Машината е пример за съчетание между уникална функционалност и иновативни възможности на разумна цена. На пръв поглед серията лаптопи на гиганта Acer изглежда като класическо мобилно устройство, в пълен синхрон с това, което очаквате от подобен продукт.

Капакът е с лъскаво покритие, което предполага повече блясък, но разбира се е с идеално визуална външност. Дизайнерския подход при тези лаптопи не е нов, но вече добре познатите форми предполагат удобството, което вече се познава от новите му притежатели.

laptopi Acer V3-571G

Същото се отнася и за материала, когато даден лаптоп е отворен. За разлика от тях клавиатурата е изработена от материал, който не оставя отпечатъци, клавишите са удобни, а мишката или по-известното наименование тъчпад е леко вдлъбнат.
Перфекционизмът не е скрит и невероятното добро разположение на клавиатура, екран, колони и тъчпада дава, освен свобода при работа и достатъчно лекота при използването му. Колонките са разположени между дисплея и клавиатурата по цялата дължина и могат да се похвалят, не без основание с изключително качество на звука. Слушане на музика или гледането на ефектен филм на такива лаптопи ще бъдат страхотно озвучени и остава само да го оцените, след като го закупите. Допълнителните слотове на преносимото устройство включват DC-in вход, HDMI порт, USB 3.0, VGA слот за друг монитор, RJ-45 порт, място за включване на микрофон и слушалки, място за мултимедийни карти, два слота за USB 2.0, специална система за заключване и 8X DVD-Super Multi записващо устройство.

 Може и да сте любопитни за всички подробности около него, но може да сте сигурни, че реално нищо не му липсва.

Дисплеят е 15.6", матов, с разделителна способност 1920х1080 с добри параметри погледнат от различни ъгли. Лаптопи с подобни размери предоставят невероятни възможности от гледна точка на добра и качествена картина, а специално моделът Acer Aspire E1-531 може да се похвали и с батерия, която издържа до шест часа в режим Power Save, както и с достатъчно памет. Може да закупите такива лаптопи от toplaptop.bg, който има огромни налични устройства от този клас и разбира се много други.

related

Технологии 6364725727410608994

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item