stoineff

Апелативен съд ще заседава по делото Севилия Райчева

Антон Ангелов, Янка Младенова
Антон Ангелов, Янка Младенова –
подсъдими за убийството на
19-годишната Севиля Райчева
В 9.30 часа Апелативен съд-София ще заседава по делото срещу Антон Ангелов, Янка Младенова – подсъдими за убийството на 19-годишната Севиля Райчева в столичния кв. „Люлин”.

Престъплението е станало в блок 816 в столичния квартал Люлин на 13 май 2011 г.. Сигналът, подаден на телефон 166 е бил за лице от женски пол, което е намерено с множество прободни и прорезни рани. От МВР веднага реагирали и изпратили патрул и служители от отдел „Криминални престъпления" от 9РПУ. На мястото на инцидента пристигнал и екип на „Бърза помощ", който констатирал смъртта.

Севилия Райчева е била с диагноза „Шизофрения". Живеела в малък апартамент с родителите си, които през деня били на работа. Семейството било бедно и апартаментът бил зле поддържан. От известно време момичето не е ходило на училище заради влошено състояние и е била на инжекции. Жертвата е била в последния 12 клас и в трябвало да бъде абитуриентка.
+Новини+Interview+daniel stoineff
-->

related

София 637461477477577755

Публикуване на коментар

Вашето мнение е ценно за нас!

emo-but-icon

Коментари

Recent Comments Widget

Диети и здравословно хранене

Графен

Важно!

Юридическа защита на пострадали при катастрофи

Ако сте пострадал при ПТП, или катастрофа: След наше  интервю  с престижни столични адвокати, стана ясно, че практика на застрахователн...

Пловдив Спорт

Акумулатори

Style Place Китен

Style Place Китен
Заповядайте на море!
item